Zoetermeer, april 2024:
Fonds 1818 gaat Villa Eigenwijze steunen met een bijdrage van € 7500 voor de inrichting van de gemeenschappelijke ruimtes in het huis!
https://www.fonds1818.nl/

ShareBiz Café, Koraalrood 153 Zoetermeer sponsort Villa Eigenwijze met de opbrengst van het pannenkoekenevent.

Round Table 114 Zoetermeer doneert € 4763 aan Stichting Villa Eigenwijze

Zoetermeer, 20 februari 2019 – Op het Bowlen, Bier en Bitterballen event van de Zoetermeerse Round Table ontving Stichting Villa Eigenwijze woensdagavond 20 februari een donatie van € 4763 voor de inrichting van de algemene ruimtes in het huis.

Dit is inclusief de bijzondere donatie ter grootte van € 2.500 van “Team Share Biz”. Team Share Biz was samengesteld uit:

Dit Zoetermeerse Round Table netwerk-event vindt jaarlijkse plaats in Bowlingcentrum het Westerpark.

In juli 2016 is een startsubsidie ontvangen van NSGK.
Met deze startsubsidie kunnen de kosten van oprichting en, de eerste tijd, de lopende kosten gefinancierd worden.

NSGK, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind, is het goede doel voor kinderen en jongeren met een handicap in Nederland. Met de hulp van donateurs en vrijwilligers steunt de stichting jaarlijks honderden projecten die hen helpen om gewoon te spelen, leren, wonen en werken, liefst samen met leeftijdgenoten zonder beperking. Zie ook www.nsgk.nl.

Voor dit project is veel geld nodig en dit kunnen wij als ouders niet alleen voor elkaar krijgen. De inrichting van de gemeenschappelijke ruimten, de keuken en de tuin zullen we uit eigen middelen betalen. Maar er is meer zoals bijvoorbeeld de voorbereidingskosten, onderhoud en activiteiten. Voor de ondersteuning in de komende jaren zoeken we vrienden fondsen, sponsors en donateurs die Villa Eigenwijze Zoetermeer een warm hart toedragen en financieel willen steunen. Wilt u ons nu en in de toekomst helpen, steun ons dan, bijvoorbeeld met een regelmatige gift. U kunt een deel daarvan via de belastingdienst weer terugkrijgen. Het meest eenvoudig is uw bank tot wederopzegging een vast maandelijks bedrag over te laten maken op NL43 INGB 0007 1973 25 o.v.v. Stichting Villa Eigenwijze Zoetermeer.

Uiteraard zijn eenmalige giften ook zéér welkom!